19,50 

Χρόνος και χρήμα σε 30 βήματα

Οπότε, ο Χρόνος και το Χρήμα είναι παράγοντες που παίζουν ζωτικό ρόλο στη ζωή μας και οτιδήποτε βοηθά στη βελτίωση και των δύο θα μπορούσε να είναι πολύ ωφέλιμο για μας. Πολύ συχνά, μέσα στη χιονοστιβάδα πληροφοριών που μας έρχονται από παντού και συχνά από πηγές αμφιβόλου ηθικής –ΜΜΕ, social media, στρατευμένους ομιλητές και βιβλία– νιώθουμε χαμένοι και αδύναμοι να αποφασίσουμε,
αλλά από κάπου πρέπει να πιαστούμε. Το θέμα είναι από πού. Και πώς; Με ποια κριτήρια; Χρειάζεται να ψάξεις και να ανα ρωτηθείς και να επαναπροσδιορίσεις αξίες, αυτό είναι σίγουρο.
Σε μια εποχή που το κυνήγι της καθημερινής επιβίωσης, το άγχος, ο καταιγισμός από πληροφορίες μπλοκάρουν τους ανθρώπους ρίχνοντάς τους στην κατάθλιψη και στην έλλειψη αυτοεκτίμησης, σκέφτηκα πως ένας απλός «οδηγός», ένα manual, με αναλυτική περιγραφή για το τι είναι η ευφυΐα, θα βοηθούσε για να εκτιμήσει κάποιος το πού βρίσκεται και πού θέλει να πάει.

 

Εκδόσεις: ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ & Δρ. Αλέξανδρος Αλέμης

Σελίδες: 208

Δωρεάν έξοδα αποστολής & αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα!

 

 

 

Από τον συγγραφέα

«Ελπίζω για όλα. Θέλω εγώ και οι σύμμαχοί μου να είμαστε πάντα ελεύθεροι. Φοβούμαι τους αμαθείς γιατί μπορούν να τους χρησιμοποιούν οι κακοί. Πασχίζω και θα πασχίζω έτσι ώστε εγώ και οι σύμμαχοί μου να είμαστε πάντα ελεύθεροι».

Υπάρχουν ψεύδη σχετικά με τον χρόνο; Υπάρχουν ψεύδη σχετικά με τα χρήματα;

Ω, ναι, πολλά! Βάλε μαζί και τις πολύπλοκες θεωρίες ή τις «σκληρές αλήθειες» της ζωής και θα δεις ότι και τα δύο αυτά κρίσιμα στοιχεία, ο χρόνος και το χρήμα, είναι από τα πλέον ακατανόητα στη ζωή και τα σπαταλάμε αφειδώς.

 

Δεν είναι παράξενο λοιπόν που, παρά την αλματώδη τεχνολογική πρόοδο, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων στον πλανήτη ασφυκτιούν οικονομικά, αλλά και χρονικά!

 

Είναι σημαντικό να μάθουμε πώς να δημιουργούμε χρόνο για να αποκτήσουμε πλούτο, ελεύθερο χρόνο και την ικανότητα να βοηθάμε άλλους ανθρώπους.

Πρόκειται για μια κρίσιμη ικανότητα που κάνει όλη τη διαφορά στη ζωή κάθε ατόμου

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Χρόνος και χρήμα σε 30 βήματα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βιβλία που σας προτείνουμε